- Διαφήμιση -

Στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Παμίσου εντάχθηκε από εχθές ο Γιώργος Κατσούλης με την ιδιότητα του Γυμναστή.

Ο έμπειρος Γυμναστής είναι απόφοιτος Τ.Ε.ΦΑ.Α με ειδικότητα ποδόσφαιρο και εργάζεται ως Γυμναστής στην Α’ θμια Εκπαίδευση. Έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες του νομού μας, με μεγάλη επιτυχία και έχει αφήσει το ποδοσφαιρικό του αποτύπωμα. Επί σειρά ετών στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Καλαμάτα και στον Μεσσηνιακό Γυμνασιακό Σύλλογο σαν γυμναστής και ως προπονητής. Επίσης έχει εργαστεί και στις παρακάτω ομάδες: Ηρακλή Καλαμάτας, Πανιώνιο Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας και Απόλλωνα Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Κατσούλης δήλωσε ότι νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που θα είναι μέλος στην ιστορική ομάδα του Παμίσου, η οποία έχει καλή διοίκηση, καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό και ικανό προπονητή και κατά την γνώμη του αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Θα βοηθήσει όσο μπορεί να έχει καλή πορεία η ομάδα και ευχαριστεί τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Η αθλητική οικογένεια του Παμίσου καλωσόρισε τον Γιώργο Κατσούλη και του ευχήθηκε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.