- Διαφήμιση -

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 3/8/2020 και κάθε μέρα στα γραφεία της ομάδας, στην οδό Φραντζή 14 από 9:00 – 15:00, ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών αθλητών. Παρακαλούνται οι γονείς τόσο των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην Καλαμάτα, όσο και των νέων μελών της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας, να έρθουν ώστε να ενημερωθούν για το νέο πλάνο των τμημάτων υποδομής, τους προπονητές αλλά και να υποβάλλουν όποια απορία υπάρχει. 
 

Τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας χωρίζονται σε:
•    Κ14:  Από 2007 έως 2008
•    Κ12: Από 2009 έως 2010
•    Κ10: Από 2011 έως 2012
•    Κ8 Από 2013 έως 2015

- Διαφήμιση -


Ελάτε να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές! 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 

Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις για την ομάδα Νέων της Καλαμάτας. Σημαντικά ενισχυμένη αναμένεται η ομάδα μας, μετά την προσθήκη αρκετών Μεσσήνιων παικτών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα και σε συνδυασμό με το ήδη ταλαντούχο ρόστερ της περασμένης σεζόν, αναμένουμε να παρουσιάσουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στόχος του συγκεκριμένου τμήματος είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι με σωστά και σταθερά βήματα θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς αστέρες της Καλαμάτας.

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και της επικείμενης απόφασης της Δευτέρας (3/8/2020) καθώς και ο σχεδιασμός για την προετοιμασία της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.