- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Σεβόμενοι την προσωπική επιθυμία του μέχρι τώρα παίχτη-προπονητή μας Δημήτρη Παυλόπουλου ανακοινώνουμε την από κοινού αποδέσμευσή του από την ομάδα μας. Είχε προηγήθηκε συνάντηση μαζί του με μέλη του Δ.Σ. στις 21 Ιουλίου στα γραφεία του συλλόγου μας και πολλές μέχρι και σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλά δεν κατέστη δυνατή η παραμονή του στην ομάδα μας.
Εμείς ως νέα Διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη για όλα όσα πρόσφερε αυτά τα 4 χρόνια (1 χρόνο ως παίχτης και 3 χρόνια ως παίχτης-προπονητής) που βρισκόταν μαζί μας. Ήταν πολλά αυτά που έδωσε.
Έγινε και αυτός μέλος της Ιστορικής Οικογένειας του Ατρόμητου.
Δημήτρη σε Ευχαριστούμε για όλα και η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα.

- Διαφήμιση -

Δημοσιεύουμε και την δήλωση που μας έστειλε ο Δημήτρης Παυλόπουλος που είναι η εξής:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στην κοινή μας πορεία τόσο σαν παίκτη, όσο και τα τελευταία τρία χρόνια στο διπλό ρόλο του παίκτη – προπονητή.
Αυτά τα 4 χρόνια καταφέραμε η ομάδα να σταθεί ανταγωνιστική και να παίξουμε θελκτικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες.
Ακόμα περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές έντασης , αγωνίας, πάθους, χαράς, λύπης που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και για την άψογη συνεργασία τους.
Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας για καθαρά προσωπικούς λόγους σε συννενόηση με την Διοίκηση , αποφασίσθηκε από κοινού, η αποδέσμευση μου από την ομάδα.
Υ.Γ. Ήρθα σαν ξένος … μα φεύγω σαν φίλος , καλή δύναμη και συνέχεια στον Ιστορικό Ατρόμητο αλλά και στην νέα Διοίκηση!!!

Πλέον η ομάδα μας είναι σε αναζήτηση προπονητή και μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για την διάδοχη κατάσταση αλλά και την επιπλέον ενίσχυση της ομάδας μας.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.