- Διαφήμιση -

Προπονητικό καμπ για το κλιμάκιο Παμπαίδων θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσήνη το διάστημα 18-26 Αυγούστου. Οι αθλητές που καλούνται είναι οι:

Νεοκλής Αβδάλας, Δημήτρης Ζερβός, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Ιωάννης Αδάμης, Παναγιώτης Παπαζώτος, Ανδρέας Κουστένης (Τριπλή Κορώνα), Ιωάννης Μαραγκουδάκης (Περιστέρι), Βενιαμίν Απόσι, Απόστολος Νικολαϊδης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Βογιατζής (Αστέρας Πλαγιαρίου), Φίλιππος Τσαχτσίρας (Καστοριά), Νίκος Σοϊλεμετζίδης (Ηρακλής Κοζάνης), Ελευθέριος Λιωτόπουλος (ΔΕΚΑ), Επαμεινώνδας Επαμεινώνδας (Ορφέας Ν. Σκοπού), Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος (Απόλλων Π.), Αναστάσιος Ροζακέας (Φιλαθλητικός).

- Διαφήμιση -

*Οι αθλητές που προέρχονται από ομάδες του Βορρά καλούνται να βρίσκονται μπροστά από τα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 18/8 και ώρα 09.00.

*Οι αθλητές που προέρχονται από ομάδες του Νότου καλούνται να βρίσκονται στα Γραφεία της ΕΟΚ (ΟΑΚΑ) στην Αθήνα την Τρίτη 18/8 και ώρα 16.00.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.