- Διαφήμιση -

Θρήνος στο χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ για το θάνατο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια. Υποψίες για αυτοκτονία.

Νεκρή βρέθηκε στη Μόσχα η 20χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια, σύμφωνα με ανακοίνωση του προπονητή της, Αντρέι Χεκάλο.

- Διαφήμιση -

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, η 20χρονη Αυστραλή αθλήτρια (με καταγωγή από τη Ρωσία) έπεσε από ένα παράθυρο. Μάλιστα, υπάρχουν υποψίες αυτοκτονίας, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα που έφερε γραμμένη τη λέξη “Lyublyu (αγαπώ)”

Ο προπονητής της ανέφερε ότι η εκλιπούσα υπέφερε από κατάθλιψη, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της, έχοντας υποστεί αρκετούς τραυματισμούς.

Η Αλεξαντρόφσκαγια, με παρτενέρ τον Χάρλεϊ Γουίντσορ, είχε αναδειχθεί το 2017 πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία νέων. Ενα χρόνο αργότερα, το δίδυμο συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, καταλαμβάνοντας τη 18η θέση. Ο Γουίντσορ, μάλιστα, έγινε ο πρώτος Αβορίγινας αθλητής που μετείχε σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πώς νιώθω τώρα, είμαι συντετριμμένος και… άρρωστος μέχρι τον πυρήνα μου για τη θλιβερό και ξαφνικό χαμό της Κάτια. Όσα πετύχαμε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας είναι κάτι που δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω και θα κρατήσω πάντα κοντά στην καρδιά μου”, ανέφερε ο Γουίντσορ, σε ανάρτηση στο Instagram.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.