- Διαφήμιση -

Τη δημιουργία αντρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρι Καλαμάτας γνωστοποιώντας ότι ο Γιώργος Σπυρόπουλος, ο οποίος βρέθηκε πέρυσι στον πάγκο του ΑΟ Θουρίας και όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει στις ακαδημίες του Αρι, θα βρίσκεται στο τιμόνι του…

“Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει ότι η ομάδα του μπασκετ από φέτος αποκτά και αντρικό τμήμα το οποίο θα αγωνίζεται στην Α2 τοπική κατηγορία!
Προπονητής του αντρικού τμήματος θα είναι ο Γιώργος Σπυρόπουλος που την περασμένη σεζόν σε αντρικό επίπεδο κατέβασε την ομάδα της Θουρίας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ,στο πλευρό του θα έχει τον παλιό αθλητή Θανάση Κριαρά!

- Διαφήμιση -

Ο αθλητικός διευθυντής και υπεύθυνος ανάπτυξης του συλλόγου Μιχάλης Μπακογιάννης δηλώνει σχετικά:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που από φέτος ο σύλλογος μας θα κατεβάσει και αντρικό τμήμα αλλά και παιδικό….!
Όλα γίνονται στα πλαίσια της ανάπτυξης του συλλόγου και έφτασε λοιπόν η ώρα και για αυτήν την κίνηση την οποία καλοσωρίζουμε!
Σε συνεργασία με τον προπονητή μας Γιώργο Σπυρόπουλο,ο οποίος είναι προπονητής του συλλόγου μας σχεδόν από την ίδρυση του,έχουμε ολοκληρώσει τη στελέχωση του ρόστερ και θα είμαστε σε θέσει να προβούμε σε σχετικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα!
Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε απ τις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος”

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σπυρόπουλος δήλωσε…
“Ανήκω προπονητικά στην οικογένεια του ΑΡΙ
εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αναλαμβάνω προπονητής της αντρική ομάδας του συλλόγου απ τον οποίο ουσιαστικά ξεκίνησα προπονητικά! Είμαι ικανοποιημένος απ τις κινήσεις και τη στελέχωση του ροστερ!
Είμαστε νέα ομάδα και το στοίχημα θα είναι να δέσουμε ως σύνολο για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπασκετ!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πολύ καλό φίλο Θανάση Κριαρά που θα είναι δίπλα μου κατά τη διάρκεια της χρονιάς”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.