- Διαφήμιση -

ιστροφή στις νίκες για τον… αλλαγμένο Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε “ανάσες” και ευκαιρίες σε παίκτες και είδε την ομάδα του να περνάει από την έδρα του ΟΦΗ με 3-1. Κορυφαίοι και σκόρερ Φορτούνης και Ραντζέλοβιτς.

- Διαφήμιση -

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” και με τους Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς σε μεγάλα κέφια (2 γκολ ο πρώτος και 1 ο δεύτερος), ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ και επέστρεψε στα “τρίποντα” στα play off της Superleague. ο Δεληγιαννίδης το γκολ της νίκης στην τελευταία φάση του ματς.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΟΦΗ έδειξε πιο επιθετική διάθεση με την έναρξη του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός άνοιξε… νωρίς νωρίς το σκορ (10′). Μετά από χτύπημα κόρνερ, στη διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης, ο Κουτρουμπής τράβηξε τον Χασάν, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Φορτούνης ήταν εύστοχος για το 0-1.

Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές στιγμές, κυρίως λόγω των προσπαθειών του Ραντζέλοβιτς, αλλά στο 22′ ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε κάποια άσχημα νέα. Ο Χασάν αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού κι έτσι στο παιχνίδι κλήθηκε να περάσει ο Ελ Αραμπί. Λίγο αργότερα, είχαμε το 0-2. Οι Πειραιώτες βγήκαν στην κόντρα, ο Καφού μοίρασε για τον Ραντζέλοβιτς που “τρύπησε” τον Γουάλι με δυνατό σουτ εντός μεγάλης περιοχής και από θέση δεξιά για το 0-2.

Ο Ραντζέλοβιτς βρήκε και πάλι κενούς χώρους από τα δεξιά (παρά την είσοδο του Γιαννούλη), αλλά στο 46′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γουάιλι. Το παιχνίδι κράτησε ένα πολύ καλό ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να “αγγίζει” το τρίτο γκολ στο 52′. Στην προσπάθεια του να “κρεμάσει” τον Γουάιλι -που έκανε έξοδο- ο Μπουχαλάκης έπιασε πολύ μακρινό σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ.

Τελικά, το 0-3 δεν άργησε να έρθει. Στο 61′ ο Φορτούνης δέχθηκε την κάθετη του Ελ Αραμπί, βγήκε απέναντι από τον Γουάιλι και “εκτέλεσε” για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση. Χωρίς να κλείσει τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, ο ΟΦΗ προσπάθησε να πετύχει το γκολ… της τιμής.

Στο 79′ οι Κρητικοί έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν, με τον Νοικοκυράκη να παίρνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει υπό την πίεση του Τοροσίδη. Ακολούθησαν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, με το ματς να φτάνει στο.. φινάλε του και τον ΟΦΗ να πετυχαίνει τελικό το τελικό 3-1 στην τελευταία φάση του ματς, με έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Δεληγιαννίδη.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.