- Διαφήμιση -

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά την κλήρωση του Europa League, όπου ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους που θα συναντήσει, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουλβς, τονίζοντας πως τίποτα δεν είναι αδύνατον. 

Το δύσκολο έργο που έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του, αν θέλει να προχωρήσει ακόμα πιο μακριά στο Europa League, αναγνώρισε ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι των “ερυθρόλευκων” στο YouTube, αμέσως μετά την κλήρωση, όπου οι Πειραιώτες έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους αν προκριθούν επί της Γουλβς. 

- Διαφήμιση -

Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε πως τίποτα δεν είναι αδύνατον, και αφού τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδιο φέτος στη Ευρώπη, δήλωσε πως αν περάσει τη Γουλβς, όλα είναι πιθανά, αφού τα ματς είναι νοκ-άουτ.

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επειδή έχει αλλάξει το φορμάτ της διοργάνωσης είναι πάρα πολύ πρώιμο να συμμετέχουμε καν σε αυτές τις κληρώσεις. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για τόσο μακρινά παιχνίδια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πράγματι πολύ δύσκολους αντιπάλους. Πρώτα τη Γουλβς, που είναι μια ομάδα που παίζει στην έδρα της. Δεν έχουμε το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή. Καταφέρνοντας να περάσουμε τη Γουλβς, θα αντιμετωπίσουμε τη Ρόμα που βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους του ιταλικού πρωταθλήματος ή τη Σεβίλλη που είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει το τρόπαιο περισσότερες φορές από όλους. Είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε όλους αυτούς τους αντιπάλους, ωστόσο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Με πάρα πολλή δουλειά και πίστη στην ομάδα είναι όλα πιθανά. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα”, ανέφερε αρχικά.

Για το αν το βλέπει ως παγίδα το ότι γνωρίζει τους επόμενους αντιπάλους, απάντησε: “Μέχρι τώρα έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους και έχουμε καταφέρει να προχωρήσουμε. Έχουμε να περάσουμε το πολύ δύσκολο εμπόδιο της Γουλβς. Αν αυτό συμβεί, όλα είναι πιθανά. Όλοι οι άνθρωποι στα αποδυτήρια πιστεύουν και έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολύ ωραιότερα πράγματα από όσα ήδη έχουμε καταφέρει στην Ευρώπη”.

Όσο για τα νοκ άουτ παιχνίδια, είπε: “Θεωρητικά μιλώντας, στα νοκ άουτ παιχνίδια ευνοείται η αδύναμη ομάδα. Μια μεγάλη ομάδα μπορεί να έχει μια κακή μέρα, αλλά δύσκολα θα έχει δύο κακές μέρες, οπότε μπορεί να επανορθώσει με μια δεύτερη ομάδα. Μια μικρότερη θεωρητικά ομάδα μπορεί να ευνοηθεί πετυχαίνοντας ένα το φαβορί σε μια κακή μέρα. Όλα αυτά δεν έχουμε σημασία. Σημασία έχει να πιστεύουμε στη δουλειά που έχουμε κάνει. Έχουμε ξεκινήσει πριν από περισσότερο από έναν χρόνο την πορεία μας στην Ευρώπη, έχουμε παίξει επτά γύρους και τους έχουμε περάσει και τους επτά”.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.