- Διαφήμιση -

Αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της Μαύρης Θύελλας την περίοδο που αγωνιζόταν στη Β Εθνική. Ο Βασίλης Γενιτσαρίδης με το πάθος και τη μαχητικότητα του κατάφερε να αγαπηθεί γρήγορα από το μεσσηνιακό κοινό, το οποίο αγάπησε και ο ίδιος. Αγωνίστηκε στην ομάδα για 3 χρονιές συνολικά τόσο ως δεξί Μπακ όσο και ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Ο Βασίλης δέχθηκε με χαρά να απαντήσει στις ερωτήσεις μας σχετικά με τη Μαύρη Θύελλα.

  • Βασίλη καλησπέρα. Ήσουν στην ομάδα τις σεζόν 2005-2007 και 2008-2009. Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στην ομάδα και ποιος ήταν αυτός που σε επέλεξε;

Ναι σωστα ήμουν στην καλαματα 3.5 χρονια. Την αποφαση να ερθω στην Καλαμάτα την πήρε ο Στράτος Βουτσακέλης ο οποίος με επέλεξε για το ρόστερ. Ήξερα κι εγώ ότι ήταν μια ομάδα με κόσμο και οργάνωση.

- Διαφήμιση -
  • Έπαιζες κυρίως ως δεξί Μπακ στην Καλαμάτα αν θυμάμαι καλά αλλά γενικά προσέφερες και σε άλλες θέσεις; Η βασική σου ήταν δεξιά;

Έπαιζα τον 1 χρόνο δεξι μπακ αλλα τα επόμενα έπαιζα και σε άλλες θέσεις, κυρίως αμυντικο χαφ που ηταν και η κανονική μου θέση. Μπορούσα να παίξω σε όλες τις θέσεις της άμυνας όπως και έπαιξα σε όλες.

  • Ο κόσμος σε αγάπησε κυρίως για το πάθος και τη μαχητικότητα που έβγαζες στο γήπεδο. Ποια η άποψη σου για τους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας;;

Εχω ακόμα φιλους στη Καλαμάτα, την αγαπησα κι αγαπήθηκα, ένιωσα απο την πρώτη στιγμή σαν το σπίτι μου. Για μενα ο κόσμος της μαύρης θύελλας ειναι μοναδικος και θα τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.

  • Ποιοι ήταν οι καλύτεροι σου φίλοι στη διάρκεια που έπαιξες εδώ;

Ολα τα παιδια που εφερε τοτε ο κυριος Βουτσακελης γιναμε μια οικογένεια και ειμαστε ολοι δεμένοι. Με ολα τα παιδια ειμαστε φιλοι κι εχουμε επαφες ακομα. Να προσθέσω πως έχω βαφτίσει και το παιδί του Χάρη Μπριλάκη.

  • Ο Στράτος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχες στη Μαύρη Θύελλα; Επίσης ποια θεωρείς ότι ήταν η καλύτερη χρονιά της ομάδας από τις δύο πρώτες (την τρίτη πήγαμε να πέσουμε για αυτό δεν την αναφέρω)

Έτυχε στα τέσσερα χρόνια περίπου που ήμουν στην Καλαμάτα να αλλάξουμε πολλούς προπονητές. Ο καθένας είχε το δικό του μερίδιο και όλοι είχαν κάτι ξεχωριστό. Ο κύριος βουτσακέλης έχτισε μία ομάδα από το μηδέν και είχε μεγάλο μερίδιο για την επόμενη τετραετία.

Η δεύτερη χρονιά θεωρώ ήταν η καλύτερη. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα αν θυμάμαι για επτά πρώτες αγωνιστικές δεν είχαμε νίκη και μετά κάναμε το comeback και νομίζω τερματίσαμε έβδομοι και θα μπορούσαμε να είχαμε να διεκδικήσουμε και την άνοδο. Είχαμε την καλύτερη ομάδα όσα χρόνια ήμουν εκεί.

  • Ωραία, παρακολουθείς την Καλαμάτα πλέον; Με τι ασχολείσαι πλέον; Και κάτι τελευταίο ένα μήνυμα που θες να δώσεις στους φίλους σου στην Καλαμάτα κ τους οπαδούς π σ’ αγαπάνε ακόμη και το έδειξαν κ όταν σε βάλαμε στην καλύτερη ενδεκάδα της τελευταίας 15ετιας.

Παρακολουθώ συνέχεια την ομαδα κι εύχομαι τα καλύτερα. Εγω ειμαι μόνιμα στο Ηράκλειο, ειμαι επαγγελματίας οδηγός κι ασχολούμαι ακομα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενω εχω αποκτήσει και 2 αγορακια. Εύχομαι στον κοσμο της Μαύρης Θύελλας να επανέλθει η ομασαυ συντομα στα μεγαλα σαλονια γιατι έχουν κανει πολλή υπομονή και το αξίζουν.

  • Παιζεις ακόμη ποδόσφαιρο; Θα ασχοληθείς και με την προπονητική;

Παιζω στην Α1 κατηγορία, λογικά θα σταματήσω. Όσον αφορά την προπονητική, εχω το δίπλωμα UEFA-C και μαλλον θα ασχοληθώ.

Να κλείσω λέγοντας πως αγαπώ πολύ την πόλη και τον κόσμο και σίγουρα θα την επισκεφτώ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.