- Διαφήμιση -

Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδας στην Κ17 της Superleague μετά από 4 χρόνια. Ο “δικέφαλος του Βορρά” κέρδισε τον Ολυμπιακό στα πέναλτι (6-5), με την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες, μετά από ένα απίστευτο 3-3!

Οι πιτσιρικάδες έδωσαν… απλόχερα θέαμα και συγκινήσεις! Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στη Λαμία για το πρωτάθλημα Κ17 της Superleague, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έφεραν ένα εντυπωσιακό 3-3 στην κανονική διάρκεια, με το “δικέφαλο του Βορρά” να σηκώνει την κούπα μετά από 4 χρόνια, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5.

- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′ με τον Σταμούλη και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, με πέναλτι του Κούτσια. Ο Σταμούλης έκανε το 2-1 στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ενώ -με διπλό «χτύπημα»- και γκολ των Κεδίκογλου και Κούτσια (πέναλτι), οι Θεσσαλονικείς πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 72′. Τρία λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με… γκολάρα του Κασέμι και το 3-3 να διατηρείται μέχρι τη λήξη.

Στη διαδικασία των πέλαντι, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη αστόχησαν τρεις φορές, την ώρα που αυτοί του Απόστολου Παπαβασιλείου αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.