- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Αγαπητοί Γονείς και παιδιά. Με την λειτουργία της Ακαδημίας μας του Παναθηναικού Καλαμάτας να βαδίζει προς την ολοκλήρωση της τρέχουσα περιόδου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 6μμ γηπ. Λουκαρεας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή της οικογένειας του παναθηναικου Καλαμάτας(σεβομενοι εννοείται τους κανόνες δημόσιας υγείας) που θα σηματοδοτησει και την ολοκλήρωση της αθλητικής χρονιας 2019-2020.

- Διαφήμιση -

Θα διεξαχθουν ολιγολεπτα παιχνίδια μεταξύ των πατεράδων και των υιών τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλ. Μπουραντωνης Σωτ. 6947596480 και Παναγιωτόπουλος βασ. 6948175988

Υ. Σ. Για όσους γονείς και παιδιά δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην γιορτή θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να ανακοινωθεί η έναρξη της νέας χρονιάς! Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείχνετε στο πρόσωπο μας!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.