- Διαφήμιση -

Ταυτόχρονα με την διαδικασία των ανανεώσεων, που βαδίζει στην τελική ευθεία, μιας και απομένουν ελάχιστες εκκρεμότητες, στην Καλαμάτα BC κινούνται έντονα και στο μέτωπο της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι ιθύνοντες της καλαματιανής ομάδας έχουν έρθει σε επαφή, που μάλιστα είναι πολύ προχωρημένη, με 2 αθλητές οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και πάλι στο παρελθόν στον σύλλογο και γνωρίζουν καλά τα δεδομένα. Ο λόγος για τον ικανότατο point guard Άρη Σκοπέτο, που έπαιζε στον Πρωτέα Καλαμάτας και τον σουτινγκ γκαρντ Κώστα Σιδέρη που αγωνίστηκε στον Πολύβιο Μεγαλόπολης.

- Διαφήμιση -

Προχωρημένες συζητήσεις υπάρχουν τέλος και με τον πολλά υποσχόμενο φόργουορντ Ελιος Τόσκα που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τον ΓΣ Μεσσήνης στο πρωτάθλημα της Α1.

Οι υποθέσεις των αθλητών αυτών θα ξεκαθαρίσουν, εκτός απροόπτου θετικά, τα επόμενα 24ωρα κι ενώ οι “μελανόλευκοι” κινούνται για την απόκτηση τουλάχιστον 4 παικτών ακόμη. Μάλιστα οι επαφές με τους 3 εξ αυτών ξεκίνησαν(τα ονόματά τους μας είναι γνωστά ωστόσο δεν τα γνωστοποιούμε για λόγους δεοντολογίας) και υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.