Soccer Football - Serie A - AC Milan v Juventus - San Siro, Milan, Italy - July 7, 2020 AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Alessandro Garofalo
- Διαφήμιση -

Η Λιντς επέστρεψε στην Premier League και ο πρόεδρός της, Αντρέα Ραντριτζάνι, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα θέλει να ρίξει και μία μετεγγραφική… βόμβα για να “ζεστάνει” ακόμη περισσότερο τους οπαδούς της.

- Διαφήμιση -

Ο Ιταλός παράγοντας αποκάλυψε μάλιστα, ότι υπήρξαν επαφές με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πριν αυτός επιλέξει τη Μίλαν τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ πλέον στο “στόχαστρό” του βρίσκεται ο Έντισον Καβάνι, που αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Το προσπαθήσαμε τον Ιανουάριο (σ.σ. για Ζλάταν), αλλά επέλεξε την Μίλαν και η ιδέα έμεινε στην άκρη» εξήγησε ο Ραντριτζάνι και για τον Καβάνι τόνισε ότι «είναι ακόμα ελεύθερος και τον έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν θα κάνουμε τίποτα χωρίς να μιλήσουμε με τον προπονητή (σ.σ. Μαρσέλο Μπιέλσα)».

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.