- Διαφήμιση -

Ο Φοίνικας Σύρου πήρε σπουδαία νίκη, με 3-2, κόντρα στον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό της Volleyleague, και πλέον έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. 

Το πρώτο βήμα για την μεγάλη έκπληξη έκανε ο Φοίνικας Σύρου, που παρά την απουσία του διαγώνιου Στοΐλοβιτς -που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό- πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-2 στο τάι μπρέικ, στον πρώτο ημιτελικό της Volleyleague, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

- Διαφήμιση -

Οι Συριανοί πήραν το πρώτο σετ, αλλά ο Ολυμπιακός επανέκαμψε περνώντας μπροστά με 2-1. Το 4ο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Φοίνικα να επικρατεί με 27-25, πριν πάρει τη μεγάλη νίκη με 18-16 στο 5ο καθοριστικό σετ, επομένως και το προβάδισμα στη σειρά με 1-0. Θυμίζουμε πως η πρόκριση στον μεγάλο τελικό κρίνεται στις δύο νίκες, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την προσεχή Πέμπτη (2/7) ξανά στο ΟΑΚΑ.

Τα σετ: 2-3 (22-25, 25-23, 25-20, 25-27, 16-18)

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.