- Διαφήμιση -

Με την ανανέωση και του Δημήτρη Κλεφτάκη, έκλεισε ο κύκλος των ανανεώσεων στο Δίωνα Κυπαρισσίας. Η ομάδα της Τριφυλίας διατήρησε τον βασικό κορμό της ανόδου και συγκεκριμένα τους: Βαγγέλη Λαμπίρη, Δημήτρη Κυριακόπουλο, Θεόδωρο Μπουσιούτα, Θεοφάνη Κλεφτάκη, Παναγιώτη Γριβοκωστόπουλο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Ηλία Γιαννόπουλο, Χρήστο Κατσαργύρη και Δημήτρη Κλεφτάκη.

Το βάρος πέφτει τώρα στη μεταγραφική ενίσχυση με το ρεπορτάζ μας να κάνει λόγο για τρεις “κλεισμένες” προσθήκες: ενός small forward από ομάδα Α2, ενός playmaker και ενος shooting guard, με εμπειρία αμφότεροι από εθνικές κατηγορίες. Το κοινό στοιχείο και στους 3 είναι το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με τις παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, κάτι που είναι απαραίτητο για μια νεοφώτιστη ομάδα. Η ομάδα επίσης ψάχνει για ένα center που θα συγκεντρώνει τα ίδια χαρακτηριστικά.

- Διαφήμιση -

Το ρεπορτάζ μας λέει πως με εξαίρεση 1-2 περιπτώσεις, επικρατεί ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ομάδας της Τριφυλίας για τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν και παρθενικής για το σύλλογο στις εθνικές κατηγορίες.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις για τις μεταγραφές που σας αναφέραμε.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.