- Διαφήμιση -

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του Παμίσου με την διοίκηση να ανακοινώνει τα ονόματα των πρώτων παικτών που ανανέωσαν αλλά, κυρίως, τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί προκειμένου να χτιστεί η ομάδα της Γ εθνικής. Αναλυτικά… “Ο Πάμισος Μεσσήνης στα πλαίσια της οργάνωσης για την νέα αγωνιστική περίοδο και θέλοντας να προετοιμαστεί για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ετοιμάζει το φετινό ρόστερ.

Στόχος της ομάδας είναι ο βασικός κορμός της να μείνει ο ίδιος, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους αθλητές της, όμως η πρόκληση είναι μεγάλη και η παραπάνω κατηγορία έχει και παραπάνω απαιτήσεις.

- Διαφήμιση -

Για αυτό το λόγο η διοίκηση έχοντας έτοιμο το πλάνο για την νέα χρονιά και σε συνεργασία με τον τεχνικό της προχωράει σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από όλη την Μεσσηνία και φτιάχνει το ρόστερ σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ώς τώρα την παραμονή τους στον Πάμισο έχουν εξασφαλίσει οι: Κατσιβαρδέας Θεόδωρος, Μωράκης Γιάννης, Αριστομενόπουλος Γιώργος, Παπαδόπουλος Διονύσης, Μπορχάν Άλεξ, Ντίσα Κλέιβι, Πολυχρόνης Βασίλης, Οικονομόπουλος Γιώργος, Μπορχάν Αλεξ, Ντίσα Κλέιβι, Πολυχρόνης Βασίλης”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.