- Διαφήμιση -

Με αλλαγή πλάνων ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον ΓΣ Μεσσήνης που θα κινηθεί σε μονοπάτια πρωταθλητισμού και διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Μιχάλης Μπακογιάννης έχει ήδη πιάσει δουλειά τα αποτελέσματα της οποίας άρχισαν να φαίνονται. Έχουμε και λέμε… Ο Γιώργος Σπυρόπουλος επέστρεψε στην ομάδα και με την εμπειρία του θα δώσει πολλές λύσεις κοντά στο καλάθι. Επιστροφή και για τον Άγγελο Αντωνόπουλο που, όντας δανεικός στον Ευκλή, για επαγγελματικους λόγους έμεινε μια σεζόν εκτός δράσης. Εσωτερική μεταγραφή θα αποτελέσει ο Γιώργος Χλέππας που έμεινε εκτός γηπέδων 1,5 χρόνο λόγω τραυματισμού ενώ θετική εξέλιξη αποτελεί και η βοήθεια που θα δώσει, εξωαγωνιστικά, ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ο οποίος έχει στενές σχέσεις με τον σύλλογο

- Διαφήμιση -

Τέλος, στους παραπάνω αλλά και στους παίκτες του κορμού, που θα αποτελέσουν βάση για τη νέα σεζόν, θα προστεθούν 1-2 παίκτες ακόμη ικανοί να φέρουν ποιότητα αλλά και εμπειρία κάνοντας, αν είναι εφικτό, τη διαφορά σε τομείς όπου απαιτείται.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.