- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Πρασσάς μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportstonoto radio για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Πάμε να αναλύσουμε τα λεγόμενα του για να δούμε τι θα δούμε τη νέα σεζόν στη Μαύρη Θύελλα.

Αρχικά παραδέχθηκε τα πολλά περυσινά λάθη και είπε πως ο Νίκος Αναστόπουλος θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις φετινές μεταγραφές σε αντίθεση με το Βούζα, ο οποίος “φορτώθηκε” τις επιλογές παικτών από άλλους. Αποκάλεσε τον καλύτερο δυνατό προπονητή το Νίκο Αναστόπουλο και υποσχέθηκε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Οι μεταγραφές θα είναι από το πάνω ράφι και ήδη βρίσκεται στην αναζήτησή τους ο Αναστόπουλος, με τα λεφτά να μην αποτελούν πρόβλημα για αυτές με μεγάλο στόχο την επάνοδο στην Α’ Εθνική (Superleague) και ακόμη ψηλότερα.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά τη διοίκηση, συνεχίζει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε Παπαδημητρίου και Παπασταμάτη, οι οποίοι θα τρέξουν ένα μεγάλο μέρος του εξωαγωνιστικού σχεδιασμού. Όσον αφορά τις ακαδημίες, ο Βασίλης Γεωργόπουλος είναι μια ανάσα από το να αναλάβει το πόστο, μια ιστορία που διαχρονικά “πονάει” την ομάδα της Καλαμάτας.

Συνοψίζοντας, οι δηλώσεις του Πρασσά μόνο θετικές ακούγονται σε όλους μας. Το μοναδικό ερώτημα είναι πως ανάλογες δηλώσεις είχαμε και πέρυσι, με τα αποτελέσματα της σεζόν να είναι τραγικά. Ελπίζουμε πως έμαθε από τα λάθη της πρώτης χρονιάς κι ας εξακολουθεί να εμπιστεύεται τα ίδια άτομα, με όσες απορίες γεννά η επιλογή του αυτή.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.