- Διαφήμιση -

Ο Σωτήρης Παπαδάκος αποτελεί έναν από τους καλύτερους forwards του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κάτι που απέδειξε και τη φετινή χρονιά με τη φανέλα του Γ.Σ. Γαργαλιάνων. Ο 34χρονος, ύψους 1.90, καλαθοσφαιριστής μίλησε στο SportsPlus για τη σεζόν που μας πέρασε.

Έχοντας αγωνιστεί σε Γύθειο, Μάνη, Σπαρτιατικό (επί σειρά ετών) και Μονεμβασιά, ο έμπειρος Forward, ετοιμάζεται για τη νέα του ομάδα (ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του) καθώς δε θα συνεχίσει στο συγκρότημα της Τριφυλίας.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Η περσινή χρονιά ήταν αρκετά ανταγωνιστική με πολλές δυνατές ομάδες, ωστόσο οι ομάδες που ξεχώρισαν ήταν η Καλαμάτα BC και ο Δίων Κυπαρισσίας και δικαίως ανέβηκαν στη Γ εθνικη. Για την τρίτη και την τετάρτη θέση για πολλές ομάδες ηταν ανοιχτο αλλα λογω της πανδημιας δεν καταφεραν να διεκδικήσουν το στοχο τους. Μέσα σε αυτές ήταν και ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων.

Όσον άφορα την ομάδα μου, τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση,τους προπονητές μου και φυσικά τους συμπαίκτες μου και τους εύχομαι ο,τι καλύτερο. Σχετικά με το μέλλον, μακάρι να έχουμε ένα υγιέστατο πρωτάθλημα τη νέα χρονιά, να κάνουμε αυτο που αγαπαμε και ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί να γίνει ξανά διακοπή του πρωταθλήματος.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.