- Διαφήμιση -

Ο Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα combo guards της κατηγορίας με σπουδαίες χρονιές. Το ίδιο έπραξε και φέτος με τη φανέλα του Πελασγού, τον οποίο βρήκε το τέλος του πρωταθλήματος στην τρίτη θέση. Ο ικανότατος guard απάντησε στις ερωτήσεις μας σχετικά με τη σεζόν που τελείωσε και όχι μόνο.

  • Αρχικά ήταν μια περίεργη σεζόν έτσι όπως τελείωσε με την πανδημία. Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας σου μέχρι εκείνη τη στιγμή;

Ναι ήταν πολύ περίεργη και τελείωσε ξαφνικά.. Θεωρώ ότι ήμασταν μέσα στον στόχο μας και γενικά είχαμε κάνει μια πολύ καλη πορεία.. Επίσης μια ή δύο ήττες θα μπορούσαμε να τις είχαμε αποφύγει γιατί προήλθαν από δικά μας λάθη.

- Διαφήμιση -
  • Ο στόχος στην αρχή της χρονιάς ποιος ήταν;

Ήταν να μπούμε στην τετράδα και ο, τι παραπάνω καλοδεχουμενο.. Τρίτη θέση φέτος άρα επιτυχημένη χρονιά.

  • Στην ομάδα είχες το ρόλο του ηγέτη. Σε γέμιζε με άγχος αυτό ή οι περισσότερες ευθύνες λειτούργησαν ευεργετικά για εσένα, καθώς είχες πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν;

Σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόμουν αυτό που προσπαθούσα να κάνω είναι να δίνω το 100 τοις εκατό του εαυτού μου και να κάνω τα πάντα ώστε να κερδίζει η ομάδα.Αυτό εκανα και φέτος. Μπορώ να πω ότι όλη η ομάδα του πελάγου λειτουργεί σαν “ένα” και όλοι μαζί παίχτες προπονητές και διοίκηση προσπαθούσαν για το καλύτερο δυνατόν. Άγχος δεν υπήρχε γιατί υπήρχε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και στις δικές μου προσωπικά.

  • Ωραία, για το μέλλον υπάρχει κάτι;

Έχω δύο προτάσεις από ομάδες και ένα ενδιαφέρον από μια αλλη μέχρι στιγμής, αλλά πρώτα θα μιλήσω με τον Πελασγό και μετά θα αποφασίσω για το μέλλον.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.