- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Τσόπελας αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Καλαμάτας πέρυσι το καλοκαίρι. Ο συμπατριώτης μας δεξιός Μπακ αγωνίστηκε στον Πανθηραϊκό, στο δύσκολο όμιλο της Γ Εθνικής με ομάδες της Αθήνας. Ο Γιάννης μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή σεζόν και απάντησε στις ερωτήσεις μας σχετικά με το μέλλον του

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μου ξεκινήσαμε στην αρχή για να κατακτήσουμε την κορυφή της κατηγορίας όμως στην πορεία προέκυψαν κάποιοι τραυματισμοί και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα και έτσι αλλάξαμε τους στόχους μας. Τώρα η πρώην ομάδα μου γύρισε σελίδα καθώς έκανε συγχώνευση με την άλλη ομάδα του νησιού που διεκδίκησε την άνοδο στην κατηγορία μέχρι τέλους (η Καλλιθέα ανέβηκε κατηγορία) και έτσι δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα που απαρτίζεται από αυτές τις δύο ομάδες κυρίως και είναι ιστορικό γεγονός για τη Σαντορίνη. Σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον μου είναι άγνωστο την στιγμή που μιλάμε γιατί τρέχουν οι εξελίξεις στην ομάδα μου και έτσι θα μιλήσουμε για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας μου, σε μία με δύο εβδομάδες.

- Διαφήμιση -
  • Οπότε έχει προτεραιότητα η ομάδα που αγωνιζοσουν κ πέρυσι; Από Καλαμάτα σε έχει πάρει κανείς; Πέρυσι είχες επαφή;

Ναι θα μιλήσουμε με την ομάδα πρώτα να δω τί σκοπούς έχουν για την νέα χρονιά. Με την Καλαμάτα δεν έχω έρθει καθόλου σε επαφή πέρα απο πέρσι το καλοκαίρι που μίλησα με τους ανθρώπους για να συνεχίσω στην ομάδα αλλά δεν τα βρήκαμε.

  • Θα ήθελες να επιστρέψεις στη Μαύρη θύελλα;

Θα ήθελα να επιστρέψω στη Μαύρη Θύελλα οταν το κρίνουν οι συνθήκες και το περιβάλλον. Δεν ξέρω αν είναι τώρα αυτή η ώρα, αν γίνει κάποια στιγμή μια επαφή με κάποιον απ τους ανθρώπους θα το κρίνω τότε. Πάντως λυπάμαι πολύ για την φετινή πορεία της ομάδας, έχω περάσει παρόμοιες συνθήκες και ίσως και χειρότερες χρονιές. Δυστυχώς έχω αποκτήσει εμπειρία στις άσχημες καταστάσεις με την ομάδα γιατί είναι περισσότερες απ τις καλές γνωρίζω κάποια πράγματα που ίσως φταίνε αλλά θα μιλήσω αν και εφόσον ερωτηθω και δεν μιλάω για αθλητικά σάιτ, αλλά για διοικητικά πρόσωπα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.