- Διαφήμιση -

Την απόκτηση του Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε επίσημα η Αρμάνι Μιλάνο, λίγο αφότου ο Αμερικανός σέντερ έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Μόνο την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το συγκινητικό αντίο του Κάιλ Χάινς προς την πρώην ομάδα του περίμενε η Αρμάνι Μιλάνο για να ενημερώσει τους φιλάθλους της σχετικά με την προσθήκη του στις τάξεις της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κάιλ Χάινς, επέλεξε τα εξής λόγια για να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συμπαίκτες του: “Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τι σήμαιναν αυτά τα επτά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πάντα στην καρδιά μου, η Μόσχα πάντα σπίτι μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία να παίξω στην ΤΣΣΚΑ. Ευχαριστώ τον κόουτς Ιτούδη που με έκανε καλύτερο παίκτη, αλλά και καλύτερο άνθρωπο. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του οργανισμού που με αγκάλιασαν. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου. Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι δίπλα τους. Ευχαριστώ τον κόσμο για το πάθος του. Θα μου λείψουν όλοι. Πολλοί θα θυμούνται τους τίτλους και τις μεγάλες μας νίκες. Εγώ όμως θα θυμάμαι περισσότερο τις σχέσεις, τις φιλίες που χτίσαμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, κλάψαμε στα δύσκολα, πανηγυρίσαμε στις μεγάλες νίκες. Στο τέλος της ημέρας, εκτιμώ ότι τα περάσαμε όλα μαζί. Δεν είναι ένα αντίο, αλλά ένα “θα τα ξαναπούμε” Θα είστε πάντα στην καδιά μου. Σας ευχαριστώ. Ο αρχηγός σας”.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Euroleague ανήκει πλέον επισήμως στις τάξεις του ιταλικού συλλόγου από το απόγευμα της Τετάρτης (3/6). Ο Αμερικανός σέντερ, εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θέτει εαυτόν υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα. 

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Αρμάνι, ο Κάιλ Χάινς τόνισε: “Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή την ευκαιρία να γίνω μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Ανυπομονώ να συνεισφέρω, ώστε να “γράψουμε” νέα κεφάλαια στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας”.

O Έλληνας γενικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Χρήστος Σταυρόπουλος, επισήμανε για την προσθήκη του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: “Φέρνουμε στο Μιλάνο έναν παίκτη με τεράστια προσωπικότητα, έναν παίκτη ομάδας με νοοτροπία νικητή. Είμαι χαρούμενος”.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.