- Διαφήμιση -

Ο Σταύρος Μουραφέτης ήταν ο αρχιτέκτονας της φετινής εκπληκτικής πορείας του Παμίσου και της ανόδου στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όντας παίκτης – προπονητής του συλλόγου των Νησιωτών.

Ο εκ των κορυφαίων παικτών της Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή σεζόν:

- Διαφήμιση -

“Έίμαστε ικανοποιημένοι που επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαμε θέσει από το προηγούμενο καλοκαίρι αν και μας πρόλαβε 3 μέρες πριν τους τελικούς η πανδημία. Γνωρίζαμε στην αρχή της χρονιάς πως δεν ήμασταν στα φαβορί αλλά με την παρουσία μας στο γήπεδο δηλώσαμε τις προθέσεις μας.Του χρόνου στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στόχος κ ευχή μας να παρουσιάσουμε ακόμη περισσότερα παιδιά από τη πόλη της Μεσσήνης.

Η ομάδα έχει ήδη ενισχυθεί ώστε να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική ενώ προ των πυλών είναι και το παιδικό μας. Φέτος είχαμε προπόνηση στις 9.30 το βράδυ και παρόλα αυτά υπήρχαν 4 5 παιδιά 13 χρόνων που δεν έχασαν προπόνηση ακόμη και το χειμώνα. Αυτό κρατάμε πιο πολύ από τη φετινή μας πορεία και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Δείξαμε μεγάλο σεβασμό στους αντιπάλους μας που χειροκροτήσαμε μετά από κάθε παιχνίδι, στη φανέλα που φοραγαμε και στη πόλη μας που εκπροσωπήσαμε επάξια θεωρώ.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.