- Διαφήμιση -

Την απόκτηση του Μάλκολμ Ντιλέινι ανακοίνωσε επίσημα η Αρμάνι Μιλάνο, καθώς συμφώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει τις… εκκωφαντικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι προσθέτοντας στο δυναμικό της τον Μάλκολμ Ντιλέινι, τον οποίο και δέσμευσε για τα επόμενα δύο χρόνια.

- Διαφήμιση -

Μετά την ανακοίνωση του Ντάβιντε Μορέτι και με δεδομένες τις μετακινήσεις των Κάιλ Χάινς και Σέιβον Σιλντς στο Μιλάνο, η Αρμάνι ενισχύθηκε και με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα πλαισιώσει στην περιφέρεια των Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

O Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει θητεύσει στην Euroleague σε Λοκομοτίβ Κούμπαν, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, έχει μέσο όρο καριέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση 13,6 πόντους και 5 ασίστ, σουτάροντας με 40.6% από τα 6.75.

“Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια”, είπε σχετικά ο Αμερικανός γκαρντ.

“Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι ένας παίκτης που θα φέρει νοοτροπία νικητή στην ομάδα”, δήλωσε από τη μεριά του ο Έλληνας τζένεραλ μάνατζερ των Ιταλών, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.