- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Αλαφούζος άνοιξε στον Γιώργο Δώνη την… πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας στην επιστολή του πως το «διαζύγιο» θα ολοκληρωθεί μετά το πέρας των play off. Υπαρκτό -όμως- φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να λήξει άμεσα η συνεργασία των δύο πλευρών. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον «πράσινο» πάγκο.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει φωτιά. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των play off της Superleague, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να ενημερώσει τον Γιώργο Δώνη για την απόφαση του, να τερματιστεί η συνεργασία τους με τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Δώνης να μην οδηγήσει καν τον Παναθηναϊκό στα play off. Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται ενοχλημένος από τη… διαρροή της είδησης του «διαζυγίου» αλλά και της ίδιας της επιστολής και φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να λύσει άμεσα τη συνεργασία που υπάρχει με τον 50χρονο τεχνικό.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Τσάβι Ρόκα είναι κοντά στο να βρει τον αντικαταστάτη του Δώνη. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν εμφανίστηκε στη σημερινή (30.05.2020) προπόνηση του Παναθηναϊκού, πιθανότατα επειδή… τρέχει για το θέμα του νέου προπονητή.

Δεν πρέπει πάντως να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο του… υπηρεσιακού τεχνικού, στην περίπτωση που ο Δώνης απομακρυνθεί, χωρίς να έχει βρεθεί αντικαταστάτης του.

Την ίδια στιγμή, η… ονοματολογία έχει βάλει στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού τους Ντάνι Πορτίγιος (46χρονος προπονητής της U-19 της Ρεάλ Μαδρίτης, με πέρασμα και από το τεχνικό τιμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ), Iμανόλ Ιντιάκεθ ( 48χρονος πρώην τεχνικός της Σαραγόσα και της ΑΕΚ Λάρνακας, που συνεργάστηκε στην Κύπρο με τον Ρόκα), Αντόνι Ιραόλα (37χρονος Βάσκος τεχνικός της Μιραντές, που όμως έχει μπροστά τπου ματς στη Seguna Division της Ισπανίας) και ο Ζόρζε Σίλας (44χρονος πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.