- Διαφήμιση -

Ο Σταύρος Αγγελής αντιπροσώπευσε επάξια το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο για ακόμη μια σεζόν στην Αχαΐα. Ο ταλαντούχος Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός έπαιξε μισή χρονιά στην Α’ Τοπική της Αχαΐας με τον Πανμοβριακό και το δεύτερο μισό στη Γ’ Εθνική με τη Θύελλα Πατρών, καταφέρνοντας τα εξαιρετικά και στις δύο κατηγορίες.

Ο Σταύρος μίλησε για όλα στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Προσωπικά για εμένα η φετινή σεζόν θεωρώ πως ήταν πολύ καλή.Το καλοκαίρι ανανέωσα στον Πανμοβριακο που έπεσε στο Α’ τοπικό για να βοηθήσω την ομάδα. Σημαντικό ρόλο στην παραμονή μου έπαιξε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Παπουτσής, ένας πολύ καλός προπονητής που σίγουρα πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Ξεκίνησα θεωρώ πολύ καλά βοήθησα αρκετά την ομάδα του Ριόλου, έχοντας πετύχει 8 γκολ έως τον Δεκέμβριο, που ήρθε η πρόταση από την θύελλα Πατρών και δέχτηκα.

Είναι μια ιστορική ομάδα για την Πάτρα και που με το που έγινα μέλος της όλοι με αγκάλιασαν. Εκεί ξεκίνησα με σκοπό απλά να καταφέρουμε τον στόχο της παραμονής και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Με τις οδηγίες του πολύ καλού προπονητή μου, Σάκη Πεφάνη, και του γυμναστή της ομάδας, Αγγέλου Σταματόπουλου, έκανα μια καλή αρχή με 3 γκολ σε 3 παιχνίδια. Πιστεύω πως βοήθησα πολύ την ομάδα με ασίστ και γκολ, έχοντας 4 τέρματα μέχρι να έρθει η πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος.

Θεωρώ σωστό που δεν συνεχίστηκε το πρωτάθλημα γιατί εννοείται πρέπει να κοιτάξουμε όλοι την υγεία μας πρώτα και μετά όλα τα άλλα.

Τώρα για το μέλλον, δεν ξέρω τίποτα ακόμα οπότε αναμένουμε.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.