- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση με την οποία κλείνει την σεζόν και μιλά για τους στόχους της επόμενης, κάνοντας αναφορά στο πλάνο στο οποίο θα πορευτεί, εξέδωσε η διοίκηση των Δρομέων Τρίπολης… “Με απόφαση της ΕΟΚ η ομάδα μας και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία.

Σε μια χρονιά που για την ομάδα μας όλα ήταν πρωτόγνωρα, καταφέραμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.
Η επόμενη ημέρα για εμάς είναι ημέρα που θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στην πρόκληση της Γ Εθνικής.

- Διαφήμιση -

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας όλη την χρονιά, τους χορηγούς που με την οικονομική τους στήριξη μας έδωσαν την ώθηση για την πορεία μας στο πρωτάθλημα, όλους τους αθλητές του συλλόγου μας που έδωσαν την ψυχή τους για να σταθεί η ομάδα μας ανταγωνιστική απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και τους προπονητές που ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας μας.

Η ομαδα μας θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία, στηρίζοντας τον τοπικό αθλητισμό, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Τρίπολης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.