- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Καρούμπας αποτέλεσε βασικό μέλος του Παπαφλέσσα Χώρας στον πολύ καλό δεύτερο γύρο της ομάδας και την κατάκτηση της ανόδου, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο τέρματα και δίνοντας μία ασίστ. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε το πρώτο μισό της σεζόν στον Πανιώνιο (κερδίζοντας 5!! πέναλτι κι έχοντας 4 ασίστ), μίλησε για όλους και όλα στο SportsPlus:

“Όταν πήγα στh Xώρα τέλη Ιανουαρίου, η ομάδα λόγω τραυματισμών βασικών στελεχών και λόγω του μικρού ρόστερ είχε μια μικρή πτώση, αλλά μέσα από τις προπονήσεις, τη σκληρή δουλειά και τις προσωπικότητες που είχε, κατάφερε να μπει και πάλι στην προνομιούχο τριάδα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα κατακτούσαμε και το πρωτάθλημα στους εναπομείναντες αγώνες αλλά και πάλι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση που επετεύχθη ένας στόχος, που είχε τεθεί από τις αρχές του καλοκαιριού από την ομάδα.

- Διαφήμιση -

Επίσης θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα μπορούσε να συνεχιστεί διότι ήταν άδικο για καποιες ομάδες που είχαν δαπανήσει κάποια χρήματα τη φετινή περίοδο και είχαν θέσει κάποιους στόχους και ηταν ακόμα μέσα σε αυτους οπως ο Νέος Άρις η το Χαρακοπιό, μιλώντας για τη δική μας κατηγορία. Με μόλις 6 αγωνιστικές να απομένουν πιστεύω πως μπορούσε να συνεχιστεί ακόμη και τώρα

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, η ομάδα είχε αρκετά κάλο υλικό όταν ξεκινούσε η σεζόν και παρά τα διάφορα αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα παρέμεινε σχετικά εύκολα, κάτι που ήταν και ο στόχος της.

Για το μέλλον μου είναι ολα ανοιχτά και είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τη νεα σεζόν.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.