- Διαφήμιση -

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα τελειώσει η σεζόν στη Football League, στην οποία δε θα υπάρξει υποβιβασμός όπως όλα δείχνουν. Αυτό που μένει ανοικτό είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης, δηλαδή αν θα παραμείνουν 3 οι επαγγελματικές κατηγορίες στην Ελλάδα ή θα μειωθούν στις 2, με βόρειο και νότιο όμιλο στη δεύτερη τη τάξει.

Η Καλαμάτα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην χαμηλότερη επαγγελματική κατηγορία, είτε αυτή είναι η τρίτη είτε είναι η δεύτερη. Με λίγα λόγια, είναι πιθανό να πάρει άνοδο καίτοι ήταν προτελευταία στην κατάταξη.

- Διαφήμιση -

Στα αγωνιστικά θέματα, το κεφάλαιο προπονητής έκλεισε πριν καν ανοίξει με το Νίκο Αναστόπουλο να είναι ο εκλεκτός Πρασσά και Παπαδημητρίου. Ο Παπαδημητρίου θα συνεχίσει να τρέχει την ομάδα, γεγονός περίεργο καθώς η φετινή αποτυχία φέρει το όνομα του. Ο Γιώργος Ράλλης με τους τόσους υποβιβασμούς στην πλάτη συνεχίζει να αποτελεί εκ των βασικών παραγόντων της ομάδας ενώ ο Παπασταμάτης αποχωρεί.

Με άλλα λόγια, η φετινή αποτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά δε θα προσθέσει μια ακόμη αποτυχία στο ενεργητικό της. Όσον αφορά τον Αναστόπουλο, η ομάδα με βάση το μπάτζετ που λέγεται πως θα διαθέσει, θα μπορούσε να έχει καλύτερο προπονητή στον πάγκο της. Ο Παπαδημητρίου όμως επέμενε για τον Αναστόπουλο οπότε δε τέθηκε καν θέμα.

Για το έμψυχο υλικό θα μιλήσουμε προσεχώς.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.