- Διαφήμιση -

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις για το μέλλον της Football League.

Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της Football League θα γίνει από εβδομάδα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κατηγορία.

- Διαφήμιση -

Θα γίνει ενημέρωση στις ομάδες από τον πρόεδρο της Ένωσης, Λεωνίδα Λεουτσάκο για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του ιού και θα συζητηθούν όλα τα θέματα που «καίνε» αναφορικά με την επανεκκίνηση ή τον τερματισμό της σεζόν.

Τα μέλη της FL καλούνται να αποφασίσουν εάν θέλουν να επιστρέψουν στη δράση ή όχι ώστε ανάλογα να τρέξουν και οι διαδικασίες για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των προπονήσεων.

Με δεδομένο πάντως πως ήδη γίνονται κινήσεις/προτάσεις για ενδεχόμενη αναδιάρθρωση η επιστροφή στη σέντρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Επιπλέον ακόμα και αν υπάρξει ανατροπή για αίτημα ομαδικών προπονήσεων το κομβικό ζήτημα του κόστους των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, κρίνεται απαγορευτικό για τις ομάδες της κατηγορίας, εάν αναλογιστούμε τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο θέμα αυτό η SL2.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις που θα προκύψουν καθώς είναι αντιληπτό πως το κομμάτι της αναδιάρθρωσης περισσότερο ακούγεται από κάτω προς τα πάνω παρά απασχολεί την κυβέρνηση. Πόσο μάλλον την «μεγάλη» κατηγορία που σχεδόν σε όλες τις τηλεδιασκέψεις δεν έριξε τέτοιο θέμα στο τραπέζι.

Επειδή τα κουκιά είναι μετρημένα, εάν η απόφαση που παρθεί είναι να τερματιστεί το πρωτάθλημα δίχως κάτι βάσιμο για αναδιάρθρωση, το επόμενο βήμα θα έχει να κάνει με την επικύρωση της βαθμολογίας.

Mikriliga

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.