- Διαφήμιση -

Τι συζήτησαν εκπρόσωποι των παικτών των 18 ομάδων με τον Ζόρντι Μπερτομέου.

Συζήτηση για το μέλλον της φετινής σεζόν της Ευρωλίγκας είχαν σήμερα ο Τζόρντι Μπερτομέου με εκπροσώπους των παικτών των 18 ομάδων της διοργάνωσης. Οι παίκτες εμφανίστηκαν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η φετινή χρονιά, εκφράζοντας του φόβους τους για τον κορονοϊό, αλλά και το ενδεχόμενο τραυματισμών.

- Διαφήμιση -

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο αρχηγός και ο εκπρόσωπος ELP κάθε ομάδας. Από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ήταν οι Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας, ενώ από τον Ολυμπιακό οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου.

Η πλειοψηφία των παικτών ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί η σεζόν, δύο μήνες μετά τη διακοπή της. Ο πρώτος λόγος είναι φυσικά η πανδημία του κορονοϊού, με τον κίνδυνο προσβολής από τον ιό να παραμένει μεγάλος, ενώ ο δεύτερος λόγος που επικαλέστηκαν οι παίκτες είναι ο αυξημένος κίνδυνος τραυματισμού, μετά από δύο μήνες χωρίς ουσιαστική προπόνηση. Και επιπρόσθετα, άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι θέσεις των παικτών ήταν ξεκάθαρες, με τον Μπερτομέου να τη λαμβάνει υπόψη του. Το μέλλον της φετινής σεζόν της Ευρωλίγκας θα κριθεί τη Δευτέρα (25/5), όπου οι 18 ομάδες θα ψηφίσουν για τη συνέχιση ή μη της αγωνιστικής δράσης.

onsports.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.