- Διαφήμιση -

Ο παίκτης – προπονητής του ΓΣ Μεσσήνης, Μιχάλης Μπακογιάννης, μίλησε στο SportsPlus για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τα σχέδια του για την ερχόμενη.

“Μια πολύ ιδιαίτερη σεζον ολοκληρώθηκε για το Α1 τοπικό της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και αυτό μας αφήνει μια περίεργη γεύση….!
Η ομάδα μας ο ΓΣ Μεσσήνης πριν από την διακοπή βρισκόταν στην τροχιά που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν δλδ στην τετράδα του πρωταθλήματος!
Θεωρώ ότι εφόσον ολοκληρωνόταν τα παιχνίδια θα μας έβρισκαν στα πλει οφ του ειδικού πρωταθλήματος. Βέβαια αυτό δεν έγινε και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε!
Τώρα πλέον αναμένουμε τις κεντρικές αποφάσεις της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και ποιο θα είναι το γκρουπ ομάδων που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά!
Σίγουρα στο πρωτάθλημα που μας πέρασε το οποίο ήταν από τα πλέον δυνατά των τελευταίων χρόνων θεωρώ ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική και τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια να καλύψουν τα κενά που είχαμε σε κάποιες θέσεις. Φέτος παίξαμε με σύστημα χωρίς καθαρό φοργουορντ και αφομοιώσαμε πάρα πολύ καλά το σύστημα αυτό τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα!

- Διαφήμιση -

Εν όψει της νέας χρονιάς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το βασικό μας κορμό που γνωρίζει τη βασική μου φιλοσοφία και να κάνουμε 2-3 ποιοτικές επιλογές που έχουμε καταλήξει ότι θέλουμε και σε πρόσωπα και σε θέσεις.


Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και σιγά σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας.


Τέλος θέλω να πιστεύω και εύχομαι η Ελληνική Κυβέρνηση να στηρίξει με πράξεις τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο…!!!
Να μην ξεχνάμε ότι αθλητισμός και υγεία είναι λέξεις συνώνυμες….!!!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.