- Διαφήμιση -

Η Νίκη Κόλλια αποτέλεσε βασικό όπλο στη φετινή αήττητη πορεία του Απόλλωνα Καλαμάτας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στην Pre League. Η 23χρονη ακραία από την Πάτρα, η οποία αποτέλεσε βασικό επιθετικό όπλο της ομάδας, με τα εξαιρετικά jump service της να ξεχωρίζουν, μίλησε στο SportsPlus:

“Η φετινή χρόνια ήταν μια πολύ δημιουργική χρόνια. Επιτεύχθηκαν οι στόχοι που είχαμε θεσει εξαρχής και αυτό τα λέει όλα. Δουλέψαμε πολύ και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο και από τα αποτελέσματα! Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο για την πόλη της Καλαμάτας μετά από τόσα χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος αυτής της επιτυχίας !!

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά την Pre League στην οποία ανεβήκαμε, είναι μια διαφορετική κατηγορία , πιο δύσκολη και σίγουρα πιο ανταγωνιστική . Έχει ενισχυθεί σε σχέση με αλλά χρόνια και πιστεύω θα είναι πολύ όμορφη χρόνια.

Το κυριότερο στοιχείο που μας εξασφάλισε την άνοδο ήταν η ομαδικότητα. Κοιτούσαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σαν να ήταν ένας τελικός . Περνούσαμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο και αυτό ήταν μια ανταμοιβή για εμάς!

Μεγάλο ρόλο έπαιζε βέβαια και η διοίκηση που ήταν συνέχεια κοντά μας και το προπονητικό μας team.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.