- Διαφήμιση -

Ο πολύπειρος και ικανότατος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σώκαλης με εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή σεζόν που τον βρήκε να αγωνίζεται με την ομάδα του Πατίστα και προπονεί και τις ακαδημίες του. Αγωνίστηκε και στους 16 αγώνες της ομάδας του και ήταν δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 8 τέρματα, αγωνιζόμενος μάλιστα στα μισά παιχνίδια ως στόπερ.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και γρήγορη επάνοδο στην κανονικοτητα. Μια κανονικοτητα που περιλαμβάνει και το δικό μου αγαπημένο άθλημα όσο και πολλών άλλων ακόμα,το ποδόσφαιρο! Τελείωσε πρόωρα μια ποδοσφαιρική χρονιά στη Μεσσηνία λόγω έκτακτης ανάγκης. Σε όλες τις κατηγορίες δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαίωση είτε αφορά την άνοδο είτε τον υποβιβασμό. Η τύχη,και οι συνθήκες θα καθορίσουν το νέο ποδοσφαιρικό χάρτη. Η ομάδα μου, το Πατιστα, έπαιξε κατά γενική ομολογία το πιο ελκυστικό και χωρίς σκοπιμότητες ποδόσφαιρο, με καθαρό στόχο την δημιουργία πρώτα χαρακτήρων και μετά ποδοσφαιριστων, μέσα από τακτικές και προπονήσεις ανωτέρων κατηγοριών. Ο όμιλος μας θεωρώ ότι ήταν ο πιο δύσκολος με 3-4 ομάδες να εναλλασονται στις πρώτες θέσεις. Η οριστική διακοπή μας βρίσκει 3ους με 2 βαθμούς διαφορά από την 1η θέση. Θεωρώ επιτυχημένη τη χρονιά. Τώρα είναι νωρίς να μιλάμε για τη νέα περίοδο.

Προσωπικά εκτός από ποδοσφαιριστης, απασχολουμαι και ως προπονητής στις πολυάριθμες ακαδημιες της ομάδας αφού κατέχω και δίπλωμα προπονητή UEFA B. Στόχος μου είναι και η νέα σεζόν να με βρει όρθιο και ενεργό μέσα στο γήπεδο, δε νιώθω κορεσμένος αλλά έχω αρκετή όρεξη για ποδόσφαιρο σε οποιαδήποτε κατηγορία, παρά τις αυξημένες τόσο οικογενειακές όσο και επαγγελματικές δραστηριότητες.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.