Soccer Football - Bundesliga - Borussia Moenchengladbach v FC Cologne - Borussia-Park, Moenchengladbach, Germany - March 11, 2020 General view of a match ball during the warm up before the match that will be played behind closed while the number of coronavirus cases grow around the world REUTERS/Wolfgang Rattay DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
- Διαφήμιση -

Η Μπουντεσλίγκα θα γίνει το πρώτο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του κορονοϊού, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

Η ποδοσφαιρική δράση επιστρέφει -επιτέλους- με την Μπουντεσλίγκα να κάνει την αρχή με 9 παιχνίδια το προσεχές τριήμερο, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ, ανάμεσα στη Σάλκε και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

- Διαφήμιση -

Οι “Βεστφαλοί” διεκδικούν ακόμη τον τίτλο, με την Μπάγερν Μονάχου να βρίσκεται στο +4 στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και με εννιά αγωνιστικές να απομένουν ακόμη για τη λήξη.

Το πρόγραμμα στην επανέναρξη της Μπουντσελίγκα

Σάββατο 16/05

16:30 Ντόρτμουν – Σάλκε

16:30 Λειψία – Φράιμπουργκ

16:30 Χόφενχαϊμ – Χέρτα

16:30 Ντίσλεντορφ – Πάντερμπορν

16:30 Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ

19:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ

Κυριακή 17/05

16:30 Κολονία – Μάιντς

19:00 Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου

Δευτέρα 18/05

21:30 Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.