- Διαφήμιση -

Ο Μιχάλης Στυλιανόπουλος αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας της Ομόνοιας η οποία πήρε την άνοδο στην Α’ Τοπική, κατακτώντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής. Ο 17χρονος ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο SportsPlus για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:

“Δε ξεκινήσαμε και τόσο καλά το πρωτάθλημα αλλά ευτυχώς στη συνέχεια, βγήκε ο καλός μας εαυτός και πρωταγωνιστήσαμε. Ήμασταν δίκαια στην πρώτη θέση αλλά πάνω απ’όλα παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο.

- Διαφήμιση -

Η σκληρή δουλειά στην προπόνηση με τους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές απέδωσε καρπούς και αυτό φάνηκε με την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ελπίζω όσοι μείνουν στην ομάδα τη νέα χρονιά στην Α’ τοπική να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό γιατί η Ομόνοια δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι ιδέα.

Το υπέροχο τέρμα που σημείωσε ο Μιχάλης Στυλιανόπουλος

Για εμένα προσωπικά είναι η αθλητική οικογένεια μου καθώς βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα από 5 χρονών και χαίρομαι που ανήκει πλέον στην κατηγορία που της άξίζει. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τη διοίκηση, που πάντα ήταν εκεί σε ο,τι πρόβλημα είχαμε, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.