- Διαφήμιση -

Ο Μιχάλης Στραβάκος αποτέλεσε και φέτος μια από τις βασικές μονάδες του Πανιωνίου στην άνετη όπως εξελίχθηκε, παραμονή του στην Α1 Τοπική. Ο 26χρονος επιθετικός έδωσε λύσεις σε πολλές θέσεις καθώς αγωνίστηκε τόσο στα άκρα της μεσαίας γραμμής, όσο και ως τερματοφύλακας για δύο ολόκληρα ματς (με Φυτειά και Θύελλα Χαρακοπιού) και για ένα πεντάλεπτο με την ΑΕΚ Καλαμάτας. Παρόλα αυτά ο Μιχάλης στην τρίτη χρονιά του κατά της δεύτερης παρουσίας του στην ομάδα του Πανιωνίου, πέτυχε ένα τέρμα και βοήθησε με όλους τους τρόπους στην άνετη παραμονή των νεοφώτιστων στην Α1 Τοπική.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή σεζόν:

- Διαφήμιση -

“Μετά την περσινή μας άνοδο, ξεκινήσαμε με πολύ ενθουσιασμό. Είχαμε βαθύ και ποιοτικό ρόστερ και στόχος μας ήταν η άνετη παραμονή σε συνδυασμό με ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στην αρχή δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε καθώς η ομάδα δεν μπορούσε να αποδώσει καλά αγωνιστικά και αυτό έκανε κακό και στη ψυχολογία μας.

Από τη μέση της σεζόν κι έπειτα από κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, η ομάδα κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της, παίρνοντας σημαντικά αποτελέσματα σε κομβικά σημεία.

Όλα αυτά βέβαια περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς όλος ο πλανήτης μάχεται για την υγεία του. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να βγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα απ’ αυτή τη δοκιμασία.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.