- Διαφήμιση -

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως λύνεται η συνεργασία με τον Αμερικανό γκαρντ, Μάλκολμ Ντιλεινι, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα και του Μαλκολμ Ντιλέινι είχαν φθίνει εδώ και καιρό, με τον Αμερικανό να αρνείται να ενσωματωθεί με την ομάδα, ασκώντας κριτική τόσο στη διοίκηση των “μπλαουγκράνα” όσο και σε αυτή της ομοσπονδίας μπάσκετ της Ισπανίας αναφορικά με τη συνέχεια της σεζόν, αφού ο 31χρονος έχει την άποψη πως ο κορονοϊό παρά-είναι επικίνδυνος για να αντιμετωπίζεται τόσο… ελαφρά.

- Διαφήμιση -

Το διαζύγιο θεωρήθηκε πως ήταν η καλύτερη επιλογή και από τις δύο πλευρές, έτσι από τις 30 Ιουνίου που το συμβόλαιο του Ντιλέινι λήγει, μπορεί να ψάξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με την Αρμάνι Μιλάνο να έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον, ενώ θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει “παίξει” πολύ και για τον Ολυμπιακό, αν και ο ίδιος είχε αρνηθεί ότι του έχει γίνει κρούση.  

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.