- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαμηνύει την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα εξέδωσε ο Κυπάρισσος FC. Αυτή αναφέρει: Έπειτα από συγκέντρωση των μελών του συλλόγου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπάρισσου FC που απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Ηλιόπουλος Ανδρέας

- Διαφήμιση -

Αντιπρόεδρος Α: Τάκης Γεράσιμος

Αντιπρόεδρος Β: Κοτσόβολος Αριστείδης

Γραμματέας: Τσελίκης Αναστάσιος-Ιωάννης

Ταμίας: Χρονόπουλος Αλέξανδρος

Μέλος: Αργυροπούλου Βασιλική

Γενικός Αρχηγός: Τασιγιώργος Χρήστος

Νομικός Σύμβουλος: Γαρούφαλης Ιωάννης

Οικονομική σύμβουλος: Μαζαράκη Μυρσίνη

Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος: Θεοφάνης Μήνος

Τεχνικός Διευθυντής: Ζέρβας Ηλίας

Γραφείο Τύπου: Κουτσής Δημήτριος

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Κεσίδου Μαρία

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Ηλιόπουλος, μίλησε στο SportsPlus για το νέο αυτό εγχείρημα. Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

«Η δημιουργία της ομάδας ξεκίνησε τον περασμένο χειμώνα σαν μια ιδέα που με το πέρας του καιρού και την ωρίμανση των συνθηκών μπόρεσε φέτος να ευδοκιμήσει. Μια παρέα ανθρώπων που αποφασίσαμε να …ταξιδέψουμε στο πρωτάθλημα της Β τοπικής, αντιλαμβανόμενοι τις αντικειμενικές δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος στον απόηχο της πανδημίας. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες μας, με την συγκεκριμένη επιλογή αθλητών, έχουμε στόχο να απολαύσουμε την διαδρομή και μαζί την αγνή χαρά του αθλήματος, δίχως να τρέφουμε αυταπάτες και ουτοπικές προσδοκίες. Βασικό μέλημα αποτελεί να λειτουργούμε με αξιοπρέπεια που δεν την διαπραγματευόμαστε και να απολαμβάνουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όλα τα παιχνίδια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τους λεπτό. Μας διακρίνει ένας ρομαντισμός και μια διαφορετική φιλοσοφία στη νοοτροπία αντιμετώπισης του αθλήματος. Εδώ εγκαθίσταται ο βασικός λόγος ύπαρξης και η διαφορετική αυτή «ταυτότητα», μας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης, που κάθε μια από αυτές έχει γράψει τη δική της ιστορία στα μεσσηνιακά γήπεδα. Ο αθλητισμός προάγει τον πολιτισμό όταν καλλιεργούνται οι αξίες του. Θέλουμε να τις διανθίσουμε σε όλα τους τα φάσματα, ειδικότερα αυτές που κοντεύουν να εκλείψουν, παρέχοντας ελκυστικότερα ερεθίσματα στην νεολαία και προωθώντας το ευ αγωνίζεσθαι. Μεγαλύτερη «νίκη» από ένα πρωτάθλημα, είναι η κατάκτηση της ηθικής πλευράς του ποδοσφαίρου και αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα…»

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.