- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Εθνικού Μελιγαλά, Παναγιώτης Πολίμος, μίλησε στο SportsPlus, κάνοντας έναν απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Η φετινή σεζόν για τον Εθνικό Μελιγαλα θεωρώ ότι ήταν πετυχημένη αν και δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια μας. Θα μπορούσα να χωρίσω την πορεία μας σε 3 μέρη.

Το πρώτο με τα πολλά προβλήματα απουσιών, το δεύτερο με την εξαιρετική πορεία μας στο κύπελλο και το τρίτο που δεν ολοκληρώσαμε την αγωνιστική και βαθμολογική μας άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική καθώς η διακοπή μας βρήκε μαζεμένους και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση! Ήταν ένα πρωτάθλημα που τελείωσε άδοξα, με κάποιες ομάδες να θεωρούνται ευνοημένες και κάποιες αδικημένες, χωρίς βέβαια να ξέρει κανένας ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα αν είχαμε ολοκληρώσει τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Το μέλλον προμηνύεται δύσκολο για τις ερασιτεχνικές ομάδες και εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό που περνάμε όλοι μας και να μπούμε σε μια κανονικότητα γιατί το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής. Όσον αφορά το μέλλον μου στον Εθνικό θα πρέπει να γίνει μια κουβέντα με την υπάρχουσα διοίκηση για να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και μετά μια κουβέντα εφ’όλης της ύλης με την καινούργια διοίκηση (η ομάδα έχει εκλογή νέου ΔΣ) και αν βρεθεί η χημεία, μπορεί να συνεχίσουμε το έργο μας και την επερχόμενη χρόνια.

Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που κατάφεραν και ανέβηκαν κατηγορία και να ευχηθώ η καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά να είναι καλύτερη από την φετινή.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.