- Διαφήμιση -

Οι ομάδες της Volleyleague δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία αναφορικά με το μέλλον της φετινής σεζόν και έτσι η συνεδρίαση διακόπηκε.

Στο μόνο που συμφώνησαν ήταν πως διαφωνούν οι ομάδες της Volley League, καθώς μετά από πολύωρες συζητήσεις η συνεδρίαση της ΕΣΑΠ διεκόπη χωρίς να παρθεί απόφαση για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος.

- Διαφήμιση -

Στην πιο ουσιαστική ψηφοφορία που αφορούσε την περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος έξι ομάδες ψήφισαν να δοθεί ο τίτλος στον Ολυμπιακό, δυο κατά (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) και μια (Φοίνικας) λευκό ενώ τη δική της πρόταση έκανε η Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Σε κάθε περίπτωση οι ομάδες σκοπεύουν να τα ξαναπούν το επόμενο διάστημα καθώς τα πάντα έχουν μείνει μετέωρα. 

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

“Μετά από τέσσερις και πλέον ώρες συνεδρίασης και ύστερα από ομόφωνη απόφαση διακόπηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

Οι αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20 θα παρθούν στην συνέχεια της συνεδρίασης.

Στην σημερινή πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ με θέμα την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στην οποία συμμετείχαν όλα τα ΤΑΑ, δεν κατέστη δυνατή η επίτευξη της προβλεπόμενης ειδικής πλειοψηφίας (8 πλειοψηφικές ψήφους στις 10 ομάδες), σύμφωνα με το άρθρο 8 της από 24/04/2020 ΠΝΠ για την αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος , συνολικά για όλες τις ομάδες με βάση την κατάταξή τους στον βαθμολογικό πίνακα και τόσο ως προς το ζήτημα της συνέχισης διεξαγωγής, όσο και ως προς αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος, με ανάδειξη ή μη πρωταθλητή.

Παρά το γεγονός ότι έγινε διεξοδική συζήτηση και αλλεπάλληλες ψηφοφορίες, κρίθηκε τελικά σκόπιμο να διακοπεί η συνεδρίαση , προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες προκειμένου η Πολιτεία να αποφασίσει το δυνατόν συντομότερα έναν σαφή και χρονικά προσδιορισμένο «οδικό χάρτη» επανεκκίνησης προπονήσεων και αγώνων της Volley League πάντα με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό το αργότερο μέχρι το τέλος Μαίου (και σε κάθε περίπτωση ευθύς αμέσως υπάρξουν νεότερες εξελίξεις) το ΔΣ θα επανασυνεδριάσει, οπότε και θα αποφασιστεί οριστικά η τύχη του φετινού πρωταθλήματος”.

Newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.