- Διαφήμιση -

κορονοϊός “χτύπησε” και τον Μπλεζ Ματουιντί της Γιουβέντους, ο οποίος και αποκάλυψε ότι δεν αντιμετώπισε ψύχραιμα το γεγονός, όταν έμαθε ότι ήταν θετικός, παρότι δεν είχε καν συμπτώματα.

- Διαφήμιση -

Με τις χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο να έχουν πάρει σκληρά μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, έχει δημιουργηθεί σε πολλές περιπτώσεις και πανικός μεταξύ των ανθρώπων και ο Μπλεζ Ματουιντί φαίνεται ότι ήταν ένας από αυτούς.

Ο μέσος της Γιουβέντους και παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία, μίλησε για το γεγονός στο κανάλι “Bros Stories” και επισήμανε το σοκ που υπέστη ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του Ματουιντί

«Ειλικρινά, είναι δύσκολο. Όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό, δεν μπορούσα να πάω ούτε για ψώνια. Έγινα ψυχωτικός. Προσπαθείς να σιγουρευτείς πως κρατάς σωστές αποστάσεις με τους υπόλοιπους ανθρώπους και πρέπει να είσαι δυνατός σε ψυχολογικό επίπεδο.

Δεν είχα συμπτώματα, αλλά όταν έμαθα τα νέα, σοκαρίστηκα. Βρέθηκα σε απόλυτο πανικό και φοβήθηκα για τους φίλους και την οικογένειά μου. Ήταν δύσκολο για εκείνους, αλλά προσπάθησα να τους καθησυχάσω. Δεν είναι καλή περίοδος γενικά και θέλω να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα».

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.