- Διαφήμιση -

Εν μέσω μίας νέας πραγματικότητας (covid-19) που όλοι πρέπει να διαχειριστούμε με τα νέαδεδομένα, έτσι και αγωνιστικά, ανεξάρτητα με το αν συνεχιστεί η αγωνιστική περίοδος που διεκοπει ή θεωρηθεί λήξαν ή ακόμη και ως μη γενομένης, ήρθε η ώρα να αναλογιστουμε τις ευθύνες μας, συμβάλλοντας έτσι ατομικά ο καθένας μας στην πορεία της ομάδας.
Η αγάπη μου για το χωριό που κατάγομαι και μεγάλωσα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σβήσει, άλλωστε είναι και ο λόγος που ανελλιπώς (αποκλειστικά μόνος) έχω αναλάβει ως πρόεδρος την οικονομική κατάσταση της ομάδας Πανευαϊκός.
Ωραία η αγάπη και τα όνειρα που για καλό κάνει ο καθένας μας για την ομάδα του χωριού μας (όπου κρατά ζωντανό το όνομα και την ιστορία του), όμως με αγάπη μόνο, στο ποδοσφαιρικό κομμάτι δε προχώρησε ποτέ τίποτα…
Προχωρώ λοιπόν σε δημόσιο κάλεσμα, με κάθε διαφάνεια, όλα τα μέλη και φίλους της ομάδας, να αναρτήσουν δημόσια και ονομαστικά το ποσό που έχουν προσφέρει στο σύλλογό μας, ώστε να κάνουμε έναν καθαρό οικονομικό απολογισμό (εσόδων εξόδων) για να μην υπάρχει το παραμικρό ίχνος και υπόνοια για το οικονομικό του σκέλος.
Ενδεικτικά αναφέρω πως μόνο για φέτος οι μέχρι τώρα δαπάνες (πολύ συντηρητικά) ανέρχονται σε κάτι περισσότερο από °3.300€…
Τονίζω πως όλα τα παραπάνω δεν προαναγγέλουν κάτι, και πως αφοσίωση και αγάπη μου είναι και θα παραμείνει αδιάκοπη.
Εξάλλου ποτέ δεν είμαι ριψασπίς, ούτε φυγόμαχος.
Ως εν δυνάμει πρόεδρος του συλλόγου οπως ορίζουν οι κανόνες (παρότι έχει λήξει η θητεία μου, έως ότου γίνουν νέες αρχαιρεσίες) δε δέχομαι το παραμικρό από λόγια καφενείου και πυρά, πόσο μάλιστα να προέρχονται από φίλια πυρά.
Αναμένω από όλους σας στην δύσκολη αυτή περίοδο τις προτάσεις για ένα βιώσιμο μέλλον της ομάδας μας.
Εκ των προτέρων ευχαριστώ πολύ.

          Ο Πρόεδρος 

Διονύσης Σωτηροπούλος

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.