Barcelona's Andres Iniesta celebrates after scoring a goal against Malaga during their Spanish King's Cup quarter-final second leg soccer match at La Rosaleda stadium in Malaga, southern Spain January 24, 2013. REUTERS/Jon Nazca (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
- Διαφήμιση -

σταρ της Μπαρτσελόνα και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έπασχε από κατάθλιψη, παρά τις τεράστιες επιτυχίες του εντός αγωνιστικού χώρου.

- Διαφήμιση -

Στα 25 του χρόνια, ο Ινιέστα είχε κατακτήσει με την Μπαρτσελόνα και το Champions League, όμως ο θάνατος ενός παιδικού του φίλου, φαίνεται ότι τον “έσπρωξε” στην κατάθλιψη.

“Ήμουν χάλια, δεν ένιωθα καλά. Οι ημέρες περνούσαν και καταλάβαινα ότι η κατάσταση μου δεν βελτιώνονταν», ανέφερε σχετικά ο ίδιο ο Ινιέστα στο ντοκιμαντέρ.

«Όταν ο γιος σου είναι 25 χρονών και σου ζητάει να κοιμηθεί στο κρεβάτι με τους γονείς του, τότε κάτι δεν πάει καλά», τόνισε ο πατέρας του Χοσέ Αντόνιο:

Στο πλευρό του Ινιέστα πάντως, βρέθηκε και ο τότε προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος και του είχε πει “ότι το σημαντικότερο είναι ο Αντρές ο άνθρωπος, όχι ο ποδοσφαιριστής”.

Newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.