- Διαφήμιση -

Ο Στάθης Βλάχος είναι 20 ετων και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημιες της Δόξας Βύρωνα.
Στην ακαδημια Παμίσου ήρθε όταν ήταν 14 χρονών και βρίσκεται στη μεγαλη ομαδα του Παμίσου 3 χρονια.

Αναλυτικά τι μας δήλωσε στο “SportsPlus”

- Διαφήμιση -

” Η φετινή σεζόν πρίν τη διακοπή λόγω καραντίνας μας βρήκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το γεγονός αυτό προφανώς δεν είναι καθόλου τυχαίο. Παίζουμε το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό ειναι προϊόν της καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Δίκαια βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε και δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.
Πάρα πολλοί στην αρχή της περιόδου δε περίμεναν οτι θα είχαμε αυτή την εξέλιξη, δεν περίμεναν οτι μια τόσο νεανική ομάδα με παιδιά που μπορεί να μην είχαν παίξει καν στη κατηγορία να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε μια ομάδα όπως είναι ο Πάμισος. Η διοίκηση όμως που μας ήξερε μας πίστεψε και μας έδειξε την εμπιστοσύνη που χρειαζόμασταν.


Από εκεί και πέρα αν κάτι μας έκανε να πρωταγωνιστήσουμε, είναι η φανέλα και το ότι είμαστε ομάδα με όλη την έννοια της λέξης και οι μικρότεροι και οι πιο έμπειροι έχουμε συνθέσει ένα πολύ καλό σύνολο μαζί με το τεχνικό επιτελείο.


Την δεδομένη στιγμή δυστυχώς βρισκόμαστε σε παύση λόγω της πανδημίας, παρότι όμως έχουμε σταματήσει να βρισκόμαστε στο γήπεδο είμαστε σε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία παίχτες, προπονητές και διοίκηση και προσπαθούμε σε συνεννόηση και με τον κοουτς να διατηρηθούμε σε μια καλή φυσική κατάσταση στα περιθώρια που μας επιτρέπουν οι περιορισμοί της καραντίνας.


Το φετινό Πάσχα δυστυχώς είναι διαφορετικό για όλο τον κόσμο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να είναι καλά με τις οικογένειές τους. Να μείνουμε σπίτι και γρήγορα να γυρίσουμε στις δραστηριότητες μας υγιείς.
Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.