- Διαφήμιση -

Ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ, παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα μίλησε για των πως βιώνει την πανδημία του κορονοϊού. Η φωτογραφία που έστειλε, για να δείξει την καθημερινότητα του είχε… ερυθρόλευκη απόχρωση.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ μίλησε στην ιστοσελίδα «ouest-france.fr» και περιέγραψε την καθημερινότητα του, τώρα που πρέπει να μείνει στο σπίτι του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

- Διαφήμιση -

Σε μία από τις φωτογραφίες που επέλεξε να στείλει για δημοσίευση, ο παίκτης του Άρη εμφανίζεται ξαπλωμένος σε χαλί, να βλέπει με τα παιδιά του την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας τον Νέμο» και να φορά τη φανέλα του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το μέλλον του, ο Γάλλος απάντησε: “Δυστυχώς με τον κορονοϊό έχουν παγώσει όλες οι συζητήσεις που ήδη υπήρχαν. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες, ήρθα στην Ελλάδα για να αναγεννήσω την καριέρα μου. Ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα. Επομένως δεν αποκλείω τίποτα”.

Πηγη: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.