- Διαφήμιση -

Ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ αποτελεί και τυπικά μέλος των καλύτερων παικτών της ιστορίας του ΝΒΑ καθώς η επιτροπή του Hall of Fame, ανακοίνωσε και επισήμως την είσοδό του σε αυτό με τη “φουρνιά” του 2020.

Με κάθε επισημότητα πλέον ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ ανήκει στους κορυφαίους της ιστορίας του ΝΒΑ. Η επιτροπή του Hall of Fame είχε κάνει ανακοινώσει από καιρό ότι ο “Black Mamba” θα λάμβανε, ακόμα και μετά θάνατον, την ύψιστη αυτή διάκριση και πλέον το έκανε και επίσημα, αφού γνωστοποίησε με ανάρτηση πως ο Κόμπι Μπράιαντ μαζί με τους Κέβιν Γκαρνέτ και Τιμ Ντάνκαν θα αποτελέσουν την τριάδα που θα μπει στο πάνθεον της ιστορίας το 2020.

- Διαφήμιση -

“Ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους μαχητές που πάτησαν το παρκέ και σιγουρεύτηκε πως η επιρροή του θα γίνει αισθητή εντός και εκτός παρκέ. Ήταν ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ (33.643). Συγχαίρουμε, μετά θάνατον, τον πέντε φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ, Κόμπε Μπράιαντ”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Hall of Fame στο Twitter.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.