- Διαφήμιση -

 διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, έκανε πάρτι με δύο call girls και ένα φίλο του στο σπίτι του, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κάνει έκκληση στους πάντες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Μεγάλα και σοβαρά μπλεξίματα περιμένουν τον Κάιλ Γουόκερ, εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της “Sun” που τον θέλει να διοργάνωσε πάρτι σπίτι του, με τη συμμετοχή δύο call girls και ενός φίλου του, εν μέσω καραντίνας.

- Διαφήμιση -

Το… αστείο της υπόθεσης είναι ότι μία ημέρα νωρίτερα ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο Twitter όπου επεσήμανε της σημασία της καραντίνας και καλούσε τον κόσμο να μείνει σπίτι.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας αναφέρεται πως ο Γουόκερ πλλήρωσε αρκετά χρήματα για την συντροφιά της 21χρονης Λουίς ΜακΝαμάρα και μίας 24χρονης Βραζιλιάνας.

“Έλαβα ένα μήνυμα από το αφεντικό μου στο οποίο έγραφε ότι ένας πελάτης με υψηλό προφίλ έχει ζητήσει μια κοπέλα. Έφτασα στη διεύθυνση που μου έδωσαν με ταξί και πήγα στο διαμέρισμα. Με περίμενε ο ίδιος. Μετά εμφανίστηκε και ο φίλος του. Προσπάθησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, αλλά η άλλη κοπέλα μου είπε ότι είναι ποδοσφαιριστής” αναφέρει η δεσποινίς ΜακΝαμάρα, η οποία φαίνεται να είναι αυτή που προσέφερε και φωτογραφίες από την… καυτή βραδιά.

Φυσικά ο Γουόκερ θα τιμωρηθεί από την ομάδα του αντιμετωπίζοντας “βαρύ” πρόστιμο, ενώ ληδη απολογήθηκε δημόσια λέγοντας: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις επιλογές μου. Ένας ποδοσφαιριστής έχει την ευθύνη να λειτουργεί ως πρότυπο και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη που απογοήτευσα την οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους φιλάθλους και το κοινό. Οι πράξεις μου ήταν εντελώς αντίθετες με αυτό που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια της καραντίνας”

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.