- Διαφήμιση -

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να γλίτωσε την ποινή φυλάκισης, μετά την παραβίαση της καραντίνας, αλλά φαίνεται πως η Αλ Ιτιχάντ θέλει να εκμεταλλευτεί το παράπτωμά του λύνοντας το συμβόλαιό του, κάτι που θα κοστίσει στον Σέρβο επιθετικό κοντά στα 19,5 εκατ. ευρώ.

Πολύ πιο ακριβά απ’ ότι φανταζόταν μπορεί να πληρώσει τελικά ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς το γεγονός ότι “έσπασε” την καραντίνα που έχει επιβληθεί λόγω κορονοϊού στη Σερβία.

- Διαφήμιση -

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τρεις μήνες κατ’ οίκον περιορισμό από τις Αρχές, αλλά σύμφωνα με σερβικά Μέσα το κόστος που θα πληρώσεις μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Αλ Ιτιχάντ, που πλήρωσε στον ΠΑΟΚ 10 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον 29χρονο επιθετικό, φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία ώστε να λύσει το συμβόλαιό του με δική του υπαιτιότητα.

Οι Άραβες θέλουν εδώ και καιρό να “ξεφορτωθούν” το βαρύ συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του, και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κινδυνεύει έτσι πλέον να χάσει το “συμβόλαιο της ζωής του”, όπως το χαρακτηρίζουν τα σερβικά Μέσα, καθώς υπό κανονικές συνθήκες είναι να εισπράξει 19.500.000 εκατ. ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στα 3,5 χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιό του.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.