- Διαφήμιση -

Πάρθηκε απόφαση από τη FIBA για την ολοκλήρωση του φετινού Basketball Champions League. Final 8 και τελικός… μετά το καλοκαίρι.

Είναι επίσημο! Η FIBA ανακοίνωσε πως ο… δρόμος για την ολοκλήρωση του φετινού Basketball Champions League θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο μέσα από τη διαδικασία του Final 8 (από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου), μετά από απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργάνωσης, σε τηλεδιάσκεψη των μελών του.

- Διαφήμιση -

Το συγκεκριμένο πλάνο με Final 8 είχε προταθεί και από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ. «Οι διοργανωτές έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση «για να προστατευθεί η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, των προπονητών, των διαιτητών και των φιλάθλων,» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Basketball Champions League.

Το Final-8 θα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου και μετά από νοκ άουτ αγώνες, ο κάτοχος του τίτλου θα προκύψει στις 4 Οκτωβρίου. Αυτή τη στιγμή, δεν έχει ληφθεί απόφαση ως προς την πόλη και το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το μίνι τουρνουά.

Πριν από το Final-8 θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες, Ντιζόν – Νίζνι Νόβγκοροντ και Τενερίφη – Οστάνδη που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της φάσης των «16».

Την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League έχουν ήδη εξασφαλίσει οι ΑΕΚ (Ελλάδα), Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπούργος, Σαραγόσα, Νίμπουρκ και Τουρκ Τέλεκομ.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, προκύπτουν ερωτήσεις ως προς το αν θα υπάρξει περιορισμός από τους διοργανωτές για συμμετοχή των παικτών που απάρτιζαν το ρόστερ κάθε ομάδας τη σεζόν 2019-20 ή αν θα επιτραπεί να αγωνιστούν και οι νεοαποκτηθέντες.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.